Muscle Bikes

Fira motornörden

by on May.03, 2018, under Motorcykel

Har du en kompis eller ett barn som älskar motorcyklar, bilar, lastbilar och allt som har med fordon att göra? Då har du ett perfekt tema för deras födelsedagskalas!

Dekorera

Du kan köpa dekorationer hos Kalaskungen: där hittar du teman som inkluderar fordon såsom Pixars film Bilar. Skaffa några snygga ballonger, papptallrikar för enklare städning efter kalaset och en plastduk som folk kan få söla hur mycket som helst på. För det äldre födelsedagsbarnet kan du använda motordelar som dekoration: en blombukett i ett gammalt (tvättat!) avgasrör är bara en rolig idé.

Presenter

De ska så klart vara inslagna i presentpapper med motorer eller motorfordon på. Till de mindre barn är leksaksfordon en bra present, du kan också köpa en modellbil eller modelltraktor som de kan ställa på sitt rum att beundra. För äldre personer kan du hitta presenter som tar dem närmare motorerna. Du kan köpa presentkort till mc-lektioner, fylla på deras förråd med utrustning eller samlarsaker eller ge bort en åktur i ett riktigt vrålåk. Du kan också boka in stora rallyträffar eller tävlingar i Sverige och ge bort en biljett till evenemanget.

Aktiviteter

Hitta någon i området som har en vacker veteranbil och anlita dem att köra runt födelsedagsbarnet under dagen. Det passar både små och stora som älskar bilar! Ställ upp en bilbana i hemmet som födelsedagsbarnet och gästerna kan leka med. Boka in en tur på gokartbanan, en tur går ganska fort så tänk på att boka in mer än en körning för att hinna tävla och utse en vinnare på banan.